RSS

Familjehelg i Mora

18 Okt

På väg hem från Mora och den årliga familjehelgen på Skidgymnasiet. Tyvärr fick vi lämna Hugo hemma eftersom han dragit på sig en förkylning och varit hemma från skolan torsdag och fredag.

Fredag em var det ett rullskidpass. Men vi var inte med på det utan åkte upp till Mora efter lunch i fredags för att ha ett möte med Sarahs tränare på kvällen.

Lördag morgon hade eleverna staktest på rullskidor. Föräldrar och övriga fick vara med. Men Thomas och jag åkte först till Hemus för att ”träna” lite. Jag gick en rask promenad med Joe. Sedan skyndade vi oss till Bergkalås för att hinna se när Sarah körde. Trots att hon tyckte att kroppen var seg och inte alls trodde det skulle gå bra, och desutom några minusgrader. Gick det lite fortare än förra gången för 6-7 veckor sedan.

Efter gemensam lunch på Hotell Kung Gösta var det föräldramöte på Skidgym. Det var några sega timmar med information som vi mestadels redan visste. Klockan 16 var det träning igen. Den här gången ett styrkepass i sporthallen. Men jag tog Joe på en promenad och passade på att träna lite lydnad istället. Det går ganska bra. Positionen och svängarna i fotgåendet är mycket bättre. Det vi måste jobba mest på är apporteringen, som inte alls fungerar.

Det blir trångt i Sarahs lägenhet. Utöver de tre tjejerna som bor där normalt var vi 5 föräldrar 1 bror och 2 hundar. Men det är bra stämning och vi kommer bra överens även hundarna.

Söndag morgon var det distanslöpning i Östnor. Ytterligare en härlig höstdag, men inte lika kallt som igår. Thomas och jag gick / joggade milspåret. Det var ett jättefint område som jag absolut kommer att träna i fler gånger.

image

Ett kallt träningspass i Hemus

image

Sarah kör staktest i Berkalås

image

Snart Jul. De här gardinerna kommer pryda vårt kök snart

image

Platsliggning.

image

Trots att det är mitten av oktober ville Joe svalka sig efter lydnadspasset.

image

Pizza till middag

image

Uppvärmning innan distanspasset i Östnor

image

Fina motionsspår anlagda av Moranisse i en härlig skog

image

Thomas fick klättra lite för att hämta en cache

image

Fanns några branta backar, skulle inte vilja åka skidor ner här

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 18 oktober, 2015 i Familjen, Hund, Joe, Träning

 

Lämna en kommentar